Contacteaza-ne!

Video Infografice

Probabil nu e o noutate faptul că graficele și tabelele din Excel pot deveni chiar atractive!
Video infograficele sunt una dintre cele mai apreciate modalități de reprezentare a graficelor, datelor si cifrelor, menite să redea o informaţie complexă, într-un mod cât mai creativ şi pe înţeles.
Insiruirea beneficiilor in prezentarea unui produs sau datele statistice de multe ori plictisitoare, se pot transforma in povesti animate convingatoare ce contin text, ilustratie, miscare, sunet si voce narativa pentru captarea si mentinerea atentiei cu ajutorul video infograficelor, facandu-le mai usor de inteles si de retinut.
Eficienta video infograficelor provine din elementele lor vizuale şi dinamice. Dintre cele 5 simţuri, creierul uman este dedicat 50% văzului. Utilizarea graficii intensifică abilitatea sistemului vizual uman de a detecta tipare şi trenduri și astfel, informaţia video este procesata mai rapid decât textul.
Video infograficele spun povestea, generează trafic şi amplifică prezenţa în Social Media, datorita obisnuintei privitorilor de a share-ui videoclipurile tutoriale si motivationale.
Cele mai multe filme de prezentare conţin un mix între video infographics şi kynect typography.

Contactează-ne!
Mesajul tău a fost trimis cu succes!2 + 9 =