Contacteaza-ne!

POP-UP DIGITAL CAKE
Dăm celui mai dulce moment fastul cuvenit

Și nu oricum!

Ci transformând mult-așteptatul tort într-o poveste inedită, pe care toți invitații și-o vor aminti cu plăcere.

Pop-up Digital Cake înseamnă pentru noi mai mult decat video mapping pe un tort. Este un proiect în care investim multă creativitate, tehnică și atenție la detaliile care fac diferența.

Alege!

Dacă te-ai decis să îți impresionezi invitații cu un Pop-Up Digital Cake, tot ce trebuie să faci înainte de a ne contacta este să te decizi ce variantă îți dorești pentru evenimentul tău

  • STANDARD. Ești presat de timp, ai un buget restrâns sau nu te poți decide ce anume vrei sa fie proiectat pe tort? Noi ne-am pregătit deja cu variante prestabilite, în care putem modifica data evenimentului şi numele voastre.
  • PERSONALIZAT. Ai deja o poveste pe care vrei să o spui invitaților într-un mod unic și personal, totodată? Procesul de execuție va fi ceva mai lung. Vom avea multe de discutat pentru ca toate detaliile să fie puse la punct. La final, însă, vei avea proiectată pe tort povestea așa cum ți-ai dorit-o.
4 pași de la un tort clasic la Pop-up Digital Cake
#1 Tortul clasic: ne povestești despre tortul pe care l-ai ales și despre cum ți-ar plăcea să arate proiecția video.
#2 Schițe: noi creăm primele schițe pentru a te ajuta să ai o imagine asupra modului în care va arăta acest proiect la final.
#3 Digitalizarea poveștii: de la schițe trecem la ilustrații, animații, teste și ajustări tehnice.
#4 Efectul WOW: odată terminat, Pop-up Digital Cake-ul nostru este pregătit să intre în scenă și să ofere invitaților tăi un spectacol de neuitat.
Vrei să transformi evenimentul tău într-un moment unic? Contactează-ne!
Contactează-ne!
Mesajul tău a fost trimis cu succes!1 + 5 =