Contacteaza-ne!

UNICORNER – DIGITAL EVENT KIT

Unicorner – Digital Event Kit este divizia OnScreen destinată evenimentelor private. Kit-ul tău de ajutor împotriva plictiselii, la evenimentele de familie.

Am ales să-l considerăm un Digital Event Kit deoarece conține instrumente digitale menite să adauge elementul unic petrecerilor tale, pentru a le face şi mai reuşite.

Fiecare dintre serviciile de mai jos este gândit astfel încat să se încadreze perfect în peisajul evenimentelor personale. Fie că este vorba de un botez sau o nuntă, o aniversare de căsătorie sau un majorat, ori o petrecere privată, în care sărbătorești o reușită alături de prietenii și colegii tăi, Unicorner va fi acolo cu soluții magico-digitale profesioniste.

POP-UP DIGITAL CAKE

Acesta este un serviciu de video mapping pe tort (și preferatul nostru) unic în România. Vine cu o serie de avantaje:

Proiecția video nu îngraşă, pentru că se realizează nu în bucătărie, ci pe un cadru în formă de tort.

Cu toate acestea, noi te vom ajuta să ai o multitudine de topping-uri colorate și creative.

Invitaţii tăi vor fi surprinşi de cel mai dulce moment al serii, care va deveni apoi o amintire inedită pentru voi toţi.

SOCIAL PHOTO BOOTH

Cabina foto este unul din cele mai creative şi amuzante moduri de socializare, la un eveniment în care oamenii nu se cunosc între ei.

Mesaje personalizate și fotografii printate în diverse forme, sau share-uite, fără bătăi de cap, pe rețelele sociale. Simplu de utilizat, entertaining și familiar pentru toată lumea!

În pachetul standard sunt incluse 6h de: poze, print nelimitat, layout grafic personalizat pentru fotografii, props-uri şi asistent tehnic.

Alte elemente cu care putem completa oferta: plicuri personalizate pentru pozele invitaţilor, decor virtual, personalizare a graficii de pe cabina foto.

INVITAȚII DOODLE VIDEO

Invitațiile noastre digitale se mișcă mai repede decât Poșta Română! Surprinde-ți invitații marelui tău eveniment cu o poveste personalizată, desenată şi animată, care include şi detaliile evenimentului.
Rezultatul va fi o invitație digitală sub forma unui video, pe care-l poți trimite prietenilor aflați în alte orașe sau în alte țări, continente, galaxii… internet să fie acolo.

În era digitală, iubirea prinde mai multe forme decât în trecut. Iar noi suntem aici să îi sprijinim avântul şi să îi oferim moduri noi de exprimare.

DIGITAL LOVE STORY

Pe scurt, povestea ta de dragoste, animată. Tu ne livrezi scenariul demn de Oscar, în care ne povestești cum v-ați cunoscut și ce lucruri năstrușnice ați făcut împreună, iar noi facem un video pe care îl poți proiecta la nuntă.
Astfel vor afla și mătușile îndepărtate de ce ai ales să-ți petreci viața alături de soțul/soția ta.

PROIECŢIE AMBIENTALĂ

Cu ajutorul proiecțiilor putem transforma orice interior sau exterior în funcție de dorințele tale.
Peretele poate deveni un ecran de proiecții pe care-l putem îmbrăca cu o poveste aleasă de tine sau poți alege ca noi să proiectăm free style.
Ambele variante vor capta atenția invitaților, indiferent de vârsta lor.

LUMINI AMBIENTALE

Luminile inteligente sunt elemente esenţiale din decorul de nuntă, care vin să coloreze, să contureze şi să textureze sala în care se desfăşoară nunta sau botezul, în tonurile alese.

Kitul de lumini (moving heads, gobo, spoturi etc.) transformă total spaţiul, la fel cum se întâmplă într-o piesă de teatru, în care voi sunteţi actorii principali.

Ele sunt controlate şi programate să scoată în evidenţă momentele evenimentului: dansul mirilor, cina, momente artistice, intrarea tortului etc.

PODEA INTERACTIVĂ

Poate constitui un punct de divertisment la orice fe de petrecere. Conţinutul grafic dinamic proiectat pe podea devine interactiv, iar invitaţii de toate vârstele se vor distra jucându-se.

Cum funcţionează? Există 2 straturi diferite de imagine. Unul este fundalul şi se dezvăluie în momentul în care este atins stratul superior, format din maxim 3 imagini multiplicate.

Exemplu: un strat superior format din flori de 3 feluri, care odată atinse, sunt împrăştiate, pentru a dezvalui fundalul.

Alt exemplu:


Începând din 2021, Unicornul are un site propriu – www.unicorner.ro. Vă invităm să-l descoperiți, pentru a afla mai multe detalii.
Te-am convins? Contactează-ne pentru a rezerva din timp Unicornul pentru evenimentul tău.
Ai nelămuriri? Contactează-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.
  • facebook
  • youtube

Contactează-ne!
Mesajul tău a fost trimis cu succes!4 + 6 =