Contacteaza-ne!

Afisajul public digital

Interactivitatea este un trend aflat in crestere rapida in afisajul digital, revolutionand promovarea produselor şi serviciilor in orice domeniu, prin continut captivant si creativ, cu impact puternic:- in informarea publica (stiri, vreme si informatii locale specifice ca iesiri de urgenta),
-informarea interna (mesaje in cadrul companiiilor, sanatate si siguranta etc.),
– in publicitate – de la magazine de retail de electronice, restaurante cafenele si hoteluri, până la domeniul imobiliar, bancar sau medical.
Cu cat privitorii sunt mai captivați de continutul transmis de tine, cu atat rezoneaza cu brandul tau si cu atat mai mult vor fi dispusi sa achizitioneze produsele sau serviciile pe care le oferi. Ecranele interactive, touch-screen, le insufla oaspetilor un indemn catre actiune, caruia ii pot raspunde instant. Mai mult, afișajul digital reduce timpul de asteptare perceput de catre clienti.
Afisajul digital este o solutie integrata de software si hardware – un sistem complet de comunicare vizuala, care permite livrarea de continut digital si de date, in timp real (evenimente, oferte promoționale, intalniri), prin intermediul unei varietati de display-uri, catre o gama vasta de ecrane publice – LCD, Plasma, LED, puncte de orientare/informare, video wall-uri,.
Avand template-uri personalizate pentru diferite industrii, meniu Drag & Drop usor de operat, cu functii de previzualizare, programare mai usoara si mai eficienta, Afisare grafica a gestiunii personalizate Panou de administrare digital pentru afisarea de diferite informatii si avertismente de urgenta siplu de folosit chiar si pentru incepatori
Sistemul de monitorizare si diagnostic in timp real iti permite sa gestionezi de la distanta, rapid si eficient, din locatii diferite. Intretinerea usoara iti economiseste timpul si banii, pentru ca tu sa te poti concentra pe cresterea afacerii tale. Solutia de afisaj digital in retea, scalabila, combina informatiile in timp real si continutul dinamic, pentru a comunica in timp util si targetat informatia relevanta.
Ai nevoie de afisaj digital pentru zonele publice, hoteluri, restaurante, mall-uri, sali de evenimente. Noi iti oferim continutul grafic digital, precum si aplicatii de podea interactiva si perete interactiv, care sa implice activ publicul in relatia cu brandul.

Contactează-ne!
Mesajul tău a fost trimis cu succes!2 + 10 =