Contacteaza-ne!

VIDEO MARKETING

WHITEBOARD ANIMATION

Unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing sunt filmulețele în care povestea este redată prin ilustrații schițate manual (whiteboard, video scribe, doodle video, video sketch). Prezenta mâinii în cadru, care desenează sau manipulează desene printate și decupate (cut out), face experiența, mai umană și are în plus un efect psihologic care te determină să urmărești filmul până la capăt.

2D FLAT ANIMATION

Tehnica 2D FLAT ANIMATION se distinge prin culori vii, animație 2D și lipsa conturului. Poate spune o poveste, și atunci conține personaje și decoruri animate, sau poate transpune grafic și animat, într-un mod simplu, creativ și usor de înțeles, date statistice complexe. În acest caz le numim video infografice. Cu 2D flat animation spui povestea, generezi trafic și amplifici prezența în social media.

TEHNICI MULTIPLE

Exista foarte multe tehnici/stiluri prin care informațiile pot fi redate în format video. Ele pot fi arătate, scrise, desenate sau animate. Poți să alegi între tehnicile: 2D flat animation, kinect typography, video infografice, whiteboard animation, live footage, stop motion sau poți face diverse combinații, in functie de rezultatul dorit.

CONTENT ȘI APLICAȚII PENTRU EVENIMENTE

VIDEO SCENOGRAFIE

Ecranul de pe scenă (fie că este LED sau ecran de proiecție) joacă un rol important în cadrul unui eveniment și de aceea te ajutăm să îl folosești într-un mod cât mai creativ posibil. Ne pricepem la prezentări video, backdrop design (fundaluri animate pentru concerte, lansări, demonstrații) și video mapping (proiecție a imaginii pe suprafețe neregulate – mobilier, mașini etc.). pentru o prezență inedită, care să convingă și să te diferențieze de concurență.

APLICAȚII PENTRU EVENIMENTE

Evenimentul pe care îl organizezi este menit să informeze, să distreze și să uimească. Creează o conexiune între public și brand folosind tehnologie interactivă cu efecte memorabile: interactive wall/floor cu conținutul grafic dinamic, photo booth – aplicație care permite auto-fotografierea participanților și distribuirea automată pe rețelele de socializare.

EVENIMENTE PRIVATE – UNICORNER

UNICORNER este kit-ul tău de ajutor împotriva plictiselii, la evenimentele de familie sau corporate.

Pentru că serviciile noastre cele mai îndrăgite sunt folosite cu scopul de a da un plus de culoare evenimentelor și pentru că era digitală și-a făcut încetul cu încetul loc în fiecare colțișor al vieții noastre, ne-am hotarât să le adunăm sub aceeași umbrelă.

Fie că este vorba de un botez sau o nuntă, o aniversare de căsătorie, un majorat sau o petrecere privată, în care sărbătorești o reușită alături de prietenii și colegii tăi, Unicorner va fi acolo cu soluții magico-digitale profesioniste.

Am ales să-l considerăm un Digital Event Kit deoarece conține toate instrumentele necesare organizării unei petreceri reușite: Pop-Up Digital Cake, Social Photo Booth, Invitații de nuntă digitale, Digital Love Story, Proiecție ambientală de interior și exterior.

Contactează-ne!
Mesajul tău a fost trimis cu succes!6 + 7 =