Contacteaza-ne!

TEHNOLOGII CREATIVE PENTRU EVENIMENTE

Credem că ingredientele principale pentru un eveniment inedit sunt tehnologiile creative.

Fiind pasionați de tehnologie și având o vastă experiență în marketing și televiziune, am avut șansa să experimentăm și să învățăm ceva nou în fiecare an.

Așa am ajuns să combinăm competențele noastre tehnice, artistice, de storytelling, în diferite formule, pentru ca în final să rezulte produse diferite, surprinzătoare și noi pe piața românească.

Te invităm să le descoperi!

DOODLE MAGIC BOARD

Panou interactiv, cu ilustrații acționabile manual, ce invită utilizatorul la interacțiune.
În varianta sa de bază, pare un simplu panou de lemn, desenat manual. Dar, prin atingerea anumitor zone special delimitate (în medie 8-12 elemente acționabile), se animează, purtând utilizatorul printr-o poveste predefinită.

VIDEO MAPPING

Video mapping-ul stă la baza majorității produselor noastre. Cu puțin mai multă atenție la detalii, se transformă în proiecții interactive! Utilizează proiecțiile noastre interactive pe podea, pereți sau alte suprafețe pentru a adăuga acel element WOW” la o activare, un târg, o petrecere sau la standul tău expozițional.

POP-UP DIGITAL CAKE

Proiecție video pe un cadru în formă de tort, ce va surprinde musafirii în cel mai dulce moment al serii. Îți transformăm mult-așteptatul tort într-o poveste inedită, pe care toți invitații și-o vor aminti cu plăcere.

INVITAȚII DOODLE VIDEO

Surprinde-ți invitații marelui tău eveniment cu o poveste personalizată. De exemplu, dacă e vorba de o nuntă, poți împărtăși cu ei povestea ta printr-un doodle video: Cum v-ați cunoscut? Unde a fost prima călătorie împreună? Cum s-a întâmplat cererea în căsătorie? Un pic de context va face evenimentul mai special atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi.

MAGIC BOOK

La prima vedere, arată ca o simplă carte ilustrată. La atingere însă, se întâmplă magia! Personajele preferate din basmele noastre dragi prind viață și ne poartă prin văi și dealuri, mări și țări, împărății și regate, acompaniate de replici și fundal sonor. Povestea continuă cu fiecare pagină întoarsă.

BACKDROP DESIGN

Ecranul de pe scenă (fie că este LED sau ecran de proiecție) joacă un rol important în cadrul unui eveniment și de aceea te ajutăm să îl folosești într-un mod cât mai creativ posibil. Ne pricepem la prezentări video, backdrop design (fundaluri animate pentru concerte, lansări, demonstrații) și video mapping (proiecție a imaginii pe suprafețe neregulate – mobilier, mașini etc.) pentru o prezență inedită, care să convingă și să te diferențieze de concurență.

PERIMETRAL SOUND

Tehnologie inedită, ce permite focalizarea sunetului într-un punct delimitat pe podea. Ideală pentru activări de brand inedite în locuri aglomerate precum showroom-uri, festivaluri sau supermarketuri, unde gălăgia de fundal interferează cu sunetul boxelor tale.

SOCIAL PHOTO BOOTH

Unul dintre cele mai populare elemente de la evenimente, Social Photo Booth este un hit la petreceri sau activări.

Mesaje personalizate și fotografii printate în diverse forme, sau share-uite, fără bătăi de cap, pe rețelele sociale. Simplu de utilizat, entertaining și familiar pentru toată lumea!
Pe lângă varianta clasică, putem construi cabine foto personalizate, cu diverse completări tehnice: automat, jetoane etc.

VIRTUAL REALITY ROLLERCOASTER

Realitatea Virtuală este acum familiară și accesibilă publicului larg, odată cu apariția unei multitudini de dispozitive și integrarea video-urilor 360 în canalele Social Media. Prin intermediului unui sistem Oculus Rift, putem realiza o experiență virtual customizabilă pentru invitații următorului tău eveniment.

Contactează-ne!
Mesajul tău a fost trimis cu succes!3 + 7 =